Nye standarder sættes i VR

Så er tiden inde til at vi kan få fingrene i den nye superlækre VR brille, Hewlet Packard Reverb G2. Dens opdaterede og redesignede fresnel linser (i forhold til G1 udgaven), giver et uhørt skarpt billede. Også i forhold til andre headsets på markedet, og den vil derfor sikkert være guf for simulator freaks og lign.

Går du med en lille drøm i maven om at styre en Boing 747 ud af Kastrup Lufthavn, og lande den sikkert igen i New York – så vil dette headset nok være en god partner at have med ombord.

Oculus Quest 2 pakke

Den har også fået redesignet sine controllere, som er mere ergonomiske og med thumbstick. Ifølge pålidelige kilder, skal man dog nok forberede sig på at investere i genopladelige batterier, da de efter sigende bliver slugt lige lovligt hurtigt.

Konkurrence spillere vil også kunne få en smule udfordringer med trackingen, som har enkelte børnefejl. Men det er måske noget som bliver rettet i kommende firmware opdateringer. Det skulle dog i det store hele ikke være noget der betyder noget for spillere med en mere afslappet spillestil, men ikke desto mindre vigtigt at nævne.

 

vr brille hp reverb g2 dkvr netværket

HP Reverb G2 byder på indside out tracking, og indbyggede gode høretelefoner. Dens opløsning er noget af det ypperste indenfor VR, og byder på hele 2.160 × 2.160 pr øje. Den frygtede screendoor effect skulle også være helt forsvundet, og opdateringsraten er på 90Hz i det nydesignede LCD display. 

vr brille hp reverb g2 dkvr netværket

HP Reverb G2 byder også på rigtig god komfort out of the box, som nogle kunne lære noget af (ingen navne nævnes) – og med indbygget IPD skyder, så kan man nemt finde den bedste indstilling for afstanden mellem linserne.

Alt i alt et VR headset som ser godt ud, som er komfortabelt, som har et af markedets bedste displays, som lyder godt, er som er nemt at betjene. Godt gået HP!

Dette nye Windows MR headset, kræver en god gaming computer, og kan derefter køre alle VR titler på Steam.

Prisen skulle efter sigende være omkring 5-6.000 kroner, og HP tager imod forudbestillinger netop nu.