Det nye nul tyngdekraft sports spil fra Ready at Dawn Echo VR er nu endelig ude af beta tilstand.

Dermed kan man endelig spille det på fuld drøn. Hvis altså man kan klare VR uden tyngdekraft 🙂

Spillet inkluderer ikke team shooteren Echo Combat – men mon ikke også man kan få det rigeligt sjovt i Echo VR, det tror jeg. Det er jo også to forskellige slags spil. Echo Arena passer sikkert helt fint ind i Quest verdenen.

Der vil dog alligevel være mulighed for Rift cross-play, så mon ikke vi også kommer til at se mange Rift ejere derinde. Jeg mener hvem elsker ikke et fremtidsagtigt nul tyngdekraft disk sportsspil, som er supergodt lavet?

Echo Arena ser hamrende godt ud, og på trods af der ikke er nogen tyngdekraft, hvilket burde gøre VR oplevelsen til en gruopvækkende oplevelse med fare for at hænge i toiletkanten, så kører det faktisk rigtig rigtig godt, og giver ikke umiddelbart søsyge fornemmelser eller lign.

Måske for nye spillere som lige har fået en Quest eller Rift vil det være at gabe over lidt for meget, men for jer garvede VR freaks derude, ja så burde i hurtigt kunne betvinge de røde og blå jern frisbees, og score nogle fede mål mod de stakkels opkastramte nybegyndere derude.