Så kommer spil fænomenet Among Us til virtual Reality. 

Under corona krisen har mange stiftet bekendtskab med det sjove rum multiplayer spil Among Us. Dette spil gav mange en glimrende mulighed for at hænge ud sammen, på trods af virus og samfundsnedlukninger. Så man kan sige at Among Us har hjulpet mange under krisen, og givet et sjovt afbræk fra hverdagens deprimerende virkelighed.

Den store succes for Among Us, og også for VR som vokser og vokser, har utvivlsomt været medvirkende til at  Schell Games and Innersloth nu har bekræftet at de arbejder på en VR udgave af spillet. Og det kan det absolut ikke blive dårligere af, da Among Us virker som et perfekt match at lave til Virtual Reality. Forestil dig hvor uhyggeligt det pludelig bliver når Imposteren pludselig dukker op bag dig i first person VR!

Spillet bliver udviklet af Schell Games folkene bag “I Expect You To Die” – selvfølgelig i samarbejde med Innersloth som ejer Among Us.

Der er ikke bekendtgjort nogle udgivelsesdatoer, men spillet skulle komme til både PlayStation VR, Meta Quest 2, og Steam VR headsets. 

Stay tuned på DKVR platformen, hvor vi skriver om det når det sker – eller følg en af vores mange facebook grupper.